Munkahelyi környezet

Sokan karrierjük miatt napi 10-16 órát is dolgoznak, így idő vagy energia hiányában egyre kevésbé figyelnek oda az egészséges táplálkozásra és a testmozgásra. Az Fit-Rehab mindössze heti 2×20 percben segítséget nyújt mindazok számára, akik sportosabb, egészségesebb, tudatos életmódra törekszenek!

A Fit-Rehab kizárólag otthoni illetve munkahelyi környezetben kínál modern és hatékony edzés technológiát. Minimális időráfordítást igényelve elérhetővé teszi a testmozgást és a jobb közérzet kialakítását bárki számára.

Az edző és alakformáló programok mellett lehetőség van rehabilitációra vagy környezeti, munkahelyi hatások okozta rossz tartás, gyengült gerinctartó és vázizmok preventív megerősítésére, illetve a már kialakult kóros állapot kezelésére is.

A kezelés hatása már néhány alkalom után megmutatkozik, 8-10 alkalom után jelentősen javul a gerinctartó- és hátizmok tónusa, tartó-, támasztó szerepe, tehermentesítve ezzel a porckorongokat, csigolyákat.
Olyan mobil egységet, mellyel akár a munkakörnyezetben is megoldható az edzés vagy tartásjavító kezelés. Heti egy-két alkalommal kb. 15 perc alatt a gyógytornász által kidolgozott speciális tartásjavító gyakorlatok és az E-Fit gép kombinációja jelentős javulást eredményezhet.